Üvegfal Ablak Tisztítása

Ipari Alpinista Ablaktisztítás

Magasban elhelyezkedő, nehezen elérhető ablakok és üvegfelületek tisztítására specializálódott alpintechnikai szolgáltatásunk kiváló megoldást nyújt azoknak az épületeknek, ahol hagyományos módszerek alkalmazása nehézségekbe ütközik.

Homlokzattisztítás:

Városi épületeink a magas autóforgalom következtében fokozottan kitettek a szennyeződésnek. Az idővel felhalmozódó por és szmog jelentősen ronthatja az épületek megjelenését és károsíthatja szerkezetüket. Az épületek homlokfalainak rendszeres tisztítása évente javasolt, akár a karbantartásokkal együtt. Kötéltechnikai szakértelmünk segítségével precízen megközelítjük az épületek legmagasabb homlokfalait is, biztosítva a hatékony tisztítást.

Szerkezettisztítás:

Fémszerkezeteink hosszú éveken keresztül szállnak helyet különböző funkcióknak, mint csarnokok, raktárak vagy összeszerelő műhelyek. Az idő múlásával ezeken is lerakódik a környezeti és munkaeredetű por, valamint egyéb szennyeződések. Ezeket időről időre, akár preventív jelleggel is, szükséges tisztítani. Mivel a fémszerkezetek általában magasan vannak elhelyezve, azok megközelítése kötéltechnikai tudásunkkal hatékony és biztonságos.

Tetőtisztítás:

A tetők az időjárás viszontagságainak vannak kitéve: az UV-sugarak károsíthatják, rendszeres csapadék eri, ami városi szmoggal elegyedve savas hatásúvá teheti a tető felületét. Ez gyengítheti a tető ellenállóképességét, így könnyebben megtelepedhet rajta por, korom és egyéb szennyeződések, elszíneződést okozva. A mohásodás és algásodás további problémákat okozhat, meggyengítve a tető vízhatlan rétegét. A tiszta tető segíthet az esetleges problémák gyorsabb azonosításában.

Ipari Alpinista Ablaktisztítás